Vodeće svjetske klinike sada koriste posebnu tehniku ​​mezoterapije za povećanje elastičnosti kože, duboke hidratacije i regeneracije. Najbolji dio je to što stručnjaci to rade na potpuno bezbolan način.

 

mezoterapija u varaždinu

Bez obzira na to želimo li ukloniti tužni izraz lica, sitne bore oko očiju, aktivirati stvaranje novog kolagena za zategnutije čelo, sada to možemo učiniti na ugodniji i prirodniji način pomoću Pink – Aging mezoterapije.

Što je Pink-Aging?

Pink-Aging dermatološko je rješenje za profesionalnu uporabu koje potiče vitalizaciju stanica fibroblasta poboljšavajući metabolizam kože pomoću dermatološke solucije koja spaja 56 aktivnih sastojaka: hijaluronska kiselina 1,4 mil. Daltona, 14 peptidnih kompleksa, 17 aminokompleksa, 10 vitaminskih kompleksa, sodium DNA i Glutation.

pink aging

Pink-Aging mezoterapija impresionirala je cijelu medicinsku profesiju na AMWC kongresu estetske i anti-age medicine te na prestižnom MCA simpoziju u Monacu.

Pomoću patentiranog aplikatora s 19-mikro-iglica koje su dvaput rezane lancetom, u kožu se ugrađuje visokotehnološka otopina čija je glavna svrha aktiviranje fibroblasta, što dovodi do veće elastičnosti i fleksibilnosti kože te vidljivo mlađeg izgleda.

Oduševljava  patentiran ergonomski dizajn za jednostavnu uporabu i precizno ispuštanje namjenskog lijeka  bezbolan način.

Cijena 130 Eur /tretman

mezoterapija

kontaktirajte nas na 042 302 904 ili info@poliklinikaVivaderm.hr