Riješite se celulita!

Vrijeme je da poklonite svoje povjerenje stručnjacima i riješite se najljućeg ženinog neprijatelja- celulita!

Celulit nije samo estetski, već i medicinski problem koji zahvaća sve veći broj ljudi; prvenstveno žena ali i muškaraca!
Zbog utjecaja nasljeđa i spolnih hormona žene smo mu sklonije, bile mlađe ili nešto starije, mršavije ili malo punije – celulit nas zahvaća bez milosti! Uslijed pritiska povećanih masnih stanica na okolne strukture, prvenstveno na krvne i limfne žile, znatno je otežana cirkulacija na zahvaćenom području.
Rezultat toga je nakupljanje štetnih i otpadnih tvari te toksina, dok je dotok hranjivih tvari i kisika vrlo slab. To uzrokuje „propadanje“ kolagenih vlakana kože, koje pogoršavaju njezin izgled tj. pojavljuju se udubine i izbočine, koje koži daju izgled „narančine kore“. Celulit se ne može ukloniti dijetama i izgladnjivanjem!

Za njegovo uklanjanje potrebna je kombinacija medicinsko- estetskih tretmana, praćena pravilnom prehranom i odgovarajućom fizičkom aktivnošću, koju može zamijeniti pasivna gimnastika.
Ciljanim i provjerenim tretmanima kao što su radijalna endermoterapija, radiofrekvencija, enzimska kavitacija, mezoterapija, „pasivna gimnastika“, te uporaba prirodnih sastojaka (specifičnih eteričnih ulja) samo su neki od tretmana kojima se možemo riješiti celulita!
U našoj ordinaciji provodimo besplatne konzultacije, jer je kombinaciju tretmana potrebno prilagoditi svakom ponaosob! Neizostavne su i upute o prehrani i detoksikaciji organizma!
Rezultat toga je značajno smanjenje celulita i masnih stanica te ružičasta, sjajna i napeta koža!
Ne manje važno je i to, da je organizam očišćen od toksina! Dođite i uvjerite se, da se iriješiti celulita može, pod vodstvom iskusnih terapeuta!

kontaktirajte nas na 042 302 904 ili info@poliklinikaVivaderm.hr