SkinPen Microneedling: Klinički potvrđena metoda za pomlađivanje kože !

Sigurno, pouzdano i bezbolno do lijepe, zdrave i mlađe kože !

 

Želite li poboljšati teksturu kože, smanjiti vidljivost bora i ožiljaka te postići sjajniji ten? SkinPen microneedling nudi minimalno invazivno rješenje s klinički potvrđenim rezultatima.

Što je SkinPen microneedling?

SkinPen je FDA-odobreni uređaj za microneedling koji koristi sterilne igle za stvaranje mikroskopskih prodornih rana u gornjim slojevima kože. Ovo kontrolirano “povrijeđivanje” stimulira prirodni proces obnove kože, što rezultira pojačanom produkcijom kolagena i elastina. Kolagen i elastin su vitalni proteini koji pružaju koži strukturu i elastičnost.

Prednosti SkinPen microneedlinga:

  • Smanjenje bora i fine linije:Stimuliranjem produkcije kolagena, SkinPen pomaže u poboljšanju elastičnosti kože i izglađivanju bora.
  • Poboljšana tekstura kože:Microneedling pomaže u smanjenju hiperpigmentacije, proširenih pora i akni oznaka, čime se postiže ljepša i sjajnija koža.
  • Ublažavanje ožiljaka:SkinPen može učinkovito smanjiti vidljivost atrofičnih ožiljaka, kao što su oni od akni, kao i ostalih ožiljaka.
  • Svestranost:SkinPen microneedling se može koristiti na različitim područjima lica, vrata, dekoltea i tijela za poboljšanje teksture i elastičnosti kože.

Da li je SkinPen microneedling za Vas?

SkinPen je pouzdan i učinkovit za sve tipove kože. Preporučamo Vam ovaj trtman ako se borite s:

  • Borama i finim linijama
  • Ožiljcima od akni ili drugim ožiljcima
  • Nejednakom bojom kože
  • Proširenim porama
  • Gubljenjem elastičnosti kože

SkinPen microneedling u Poliklinici Vivaderm

Naši iskusno i educirano osoblje u Poliklinici Viva-derm koriste najmoderniju opremu i tehnike za pružanje sigurnih i učinkovitih tretmana SkinPen microneedlinga. Nakon temeljite konzultacije, dermatolog ili kozmetolog će odrediti prilagođeni plan tretmana kako bi se postigli optimalni rezultati za Vaše individualne potrebe.

Kontaktirajte nas danas za besplatnu telefonsku konzultaciju i otkrijte kako Vam SkinPen microneedling može pomoći u pomlađivanju kože !

1 tretman –  195 Eur

3+1 gartis – 600 Eur

Rezervirajte  svoj  SkinPen  zahvat  na 042 302 904 ili info@poliklinikaVivaderm.hr

skinpen mikroneedling