Dobrodošli u vrhunsku transformaciju ljepote s Aqua Peel Innofacial aparatom!

U želji za postizanjem besprijekornog tena i revitalizacijom kože, predstavljamo vam Aqua Peel Innofacial – inovativni aparat koji spaja najnovije tehnologije u području njege kože kako bi vam pružio nevjerojatne rezultate bez ikakvih neugodnosti.

Raznolikost Tretmana: Aqua Peel Innofacial donosi raznolikost tretmana prilagođenih upravo vašim potrebama. Od dubinskog čišćenja koje uklanja nečistoće i višak masnoće do hidratacije koja revitalizira kožu na dubljoj razini, ovaj aparat pruža potpuno personalizirano iskustvo ljepote. Osim toga, nježan piling poboljšava teksturu i tonus kože, pružajući vam zdrav i sjajan izgled.
Napredna Tehnologija: Aqua Peel Innofacial koristi naprednu tehnologiju koja omogućuje tretmane visoke učinkovitosti, bez ikakvih bolova ili nelagoda. S ovim uređajem, postižu se vrhunski rezultati koji nadmašuju očekivanja, čineći vašu kožu blistavom i osvježenom.

 

INNOFACIAL MULTIFUNKCIONALNO DJELOVANJE

Postupak InnoFacial može aktivno utjecati na različite kožne probleme istodobno, uključujući akne, sitne borice, hiperpigmentaciju, neravnomjeran ten i začepljene pore. Medicinski spa centri i dermatolozi koji primjenjuju InnoFacial tehnologiju preporučuju tretman onim strankama koje žele poboljšati teksturu i kvalitetu svoje kože i ukloniti manše površinske nepravilnosti. Tretman InnoFacial brz je, bezbolan i siguran za sve tipove kože. Ne samo da ćemo vam tim postupkom raslojiti kožu i osigurati čišćenje, eksfolijaciju i ekstrakciju, nego ćemo vam vašu »novu« kožu istodobno aktivno navlažiti IS3 serumom koji se bazira na ovlaživačima, hranjivim tvarima, vitaminima i antioksidansima.

Jedini je hidracijski dermoabrazivni postupak koji u svojem djelovanju spaja tri visokokoncentrirana aktivna seruma koje prilagođavamo različitim tipovima kože i problema s kožom. Jedinstvena tehnologija povezuje mikrosinapsnu vakuumsku drenažu i patentiranu Infusion Soft glavu koja u kožnoj cirkulaciji tkivu dovodi kemijske elemente potrebne za razgradnju odumrlog epidermisa, keratina, sebuma, toksina i ostalih onečišćenja na površini kože i u porama. Istodobno dok se zbivaju različiti kemijski procesi u dermisu i epidermisu vakuum putem mikrosinapsa upije sve otpadne tvari nastale tijekom mehaničkog brušenja nepravilnosti na licu i vratu uz pomoć hibridne rotacijske glave.

Postupak je potpuno siguran i za osjetljivu, tanku i kuperoznu kožu, jer vakuumska drenaža provodi se putem osam mikrootvora promjera 0,8 mm, koji nisu statični, nego se konstantno okreću oko svoje osi. Razlog zbog kojeg je InnoFacial proces navodno nježniji, sigurniji i učinkovitiji od drugih kiselinskih pilinga je činjenica da se A-HA in B-HA kiseline nalaze u niskim koncentracijama ≤ 1% ali u kombinaciji s drugim aktivnim sastojcima poboljšavaju izgled i osjećaj stranke, što je vidljivo odmah nakon zahvata.

   

Čudesni serumi s prirodnim aktivnim sastojcima, manje od 1% prirodnih voćnih AHA i BHA kiselina, s mikromolekularnom masom za duboku penetraciju, potpuno su sigurni za sve vrste kože, od treće godine starosti, i rezultat su višegodišnjeg istraživanja u medicinskom laboratoriju. Innofacial sistem jedini je u svijetu s patentiranom formulom seruma i zaštićenom tehnologijom Infusion soft ručke. Stoga, našim postupkom, tretiramo akne tinejdžera, brinemo se za poboljšanje stanja rosacee, psorijaze, kožnog svrbeža te tretiramo tanku, stariju i kuperoznu kožu na siguran način, bez iritacije i oštećenja tkiva! Naši klijenti nakon Innofacial tretmana mogu odmah ići na sunce, u saunu, klorirani bazen ili more.

Innofacial sustav osmišljen je kako bi pomogao svim ljudima, i to 100% sigurno!

Prilagodljiv InnoFacial tretman tretiran je s optimalnim prilagođavanjem različitih seruma i njihove količine, tako da vaša koža dobije isključivo ono što treba. Svaki od 3 InnoFacial seruma ima različita specifična svojstva jačanja kože, koji su prilagođeni s obzirom na stanja i probleme kože.

IS1 • Glavni je eksfolijant InnoFacial tretmana IS1 serum, koji s multifunkcionalnim koktelom na bazi mliječne i glikolne kiseline zajedno s enzimima papaje, citrusa, eukaliptusa i klinčića aktivno odstranjuje stari i oštećeni epidermis, sebum, suvišan keratin, toksine i ostale nečistoće s kože. Soli mliječne kiseline, bjelančevine, enzimi i vitamin iz skupine B omogućuju pojačano ljuštenje rožnatog sloja, prodiru u žlijezde lojnice, snizuju pH kože i smanjuju stvaranje masnih kiselina. Tako IS1 serumom stimuliramo sintezu ceramida, pospješujemo ekstrakciju lipida iz kože, poboljšavamo funkciju barijere, jačamo i osvježujemo kožu.

IS2 • Aktivator cjelokupnog procesa definitivno je IS2 serum, koji je primjeren za kožu s aknama i masnu kožu. Svojom jedinstvenom patentiranom formulom u kombinaciji sa salicilnom kiselinom aktivno odstranjuje masti i nečistoće s površine kože i brine se za aktivnu ekstrakciju crnih i bijelih mitesera. Aktivnim sastojcima kao što su peptidi, mineralne soli, aloe vera, med, kafra, hidroksiceluloza, vitamini A, C, E, B, B2 i B3 te NMF faktor aktivnim djelovanjem možemo poboljšati različita stanja rozaceje, psorijaze, svrbeža i aknaste kože. Djelujemo protuupalno i pospješujemo čišćenje, smirujemo nadraženost, pospješujemo zacjeljivanje i omogućujemo hidraciju rožnatog sloja.

IS3 • Glavni graditelj je IS3 serum, koji je odgovoran za poboljšanje elastičnosti i zategnutosti kože te smanjenje izraženih bora i borica. Aktivni kompleks fokusiran je na stimulaciju fibroblasta koji proizvode elastin i kolagen, što pridonosi glatkoći i čvrstoći kože.  Uključen kompleks za izbjeljivanje preporučuje se za ujednačavanje neravnomjernog tena, smanjenje hiperpigmentacije i pigmentnih mrlja. U naše serume dodani su i ovlaživači (glicerol, glikol, hijaluronska kiselina) i prirodni hidracijski faktori koji osiguravaju punoću i vlagu u koži. Raznolik vitaminski koktel aktivnih antioksidansa odgovoran je za uništavanje slobodnih radikala te zaštitu i otpornost vaše kože.

Reorganizacija vaše kože nikad ugodnija i učinkovitija nego s novim postupkom InnoFacial. Nova era intenzivne njege, dubinskog čišćenja, hranjenja i zaštite kože u jednom postupku na jednome mjestu, i to u najboljim salonima gdje im je stalo do stranki i njihove zdrave kože.

InnoFacial tretman brz je, siguran i bezbolan za sve tipove kože. U svojem djelovanju spaja dermatološko testirane serume i  Infusion Soft ručicu koji će vašu kožu neinvazivno i bez iritacije raslojiti, intenzivno nahraniti i navlažiti, bez bola detaljno dubinski očistiti te izgladiti i ujednačiti.

Proces je funkcionalno savršen, smirujući za klijenta i siguran.

Vidljivi rezultati nakon 1 tretmana!

  •  Cijena tretmana 75 Eu
najbolja dermoabrazija

kontaktirajte nas na 042 302 904 ili info@poliklinikaVivaderm.hr