Medicinsko čišćenje lica u Poliklinici Viva Derm

Svatko od nas može samostalno svojoj koži lica pružiti čišćenje, piling, hidrataciju i zaštitu, ali dubinski ju pročistiti može samo stručan tretman medicinske kozmetičarke. U Poliklinici Viva Derm nudimo širok spektar usluga medicinskog čišćenja lica prilagođenih Vašim individualnim potrebama.

 

Što je medicinsko čišćenje lica?

Medicinsko čišćenje lica je dubinski tretman koji uklanja  nečistoće,  i mrtve kožne stanice iz pora. Također pomaže u poboljšanju cirkulacije i stimulaciji produkcije kolagena, što rezultira zdravijom i sjajnijom kožom.

 

Prednosti medicinskog čišćenja lica:

  • Ukljanje nečistoća, ulja i mrtvih kožnih stanica
  • Sužavanje pore
  • Smanjenje upale
  • Poboljšanje teksture i tona kože
  • Stimulacija produkcije kolagena
  • Smanjenje vidljivosti bora i fina linija
  • Sprečavanje pojavu akni i redukcija postojećih

Tko je dobar kandidat za medicinsko čišćenje lica?

Medicinsko čišćenje lica pogodno je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Posebno se preporučuje osobama koje se bore s aknama, masnom kožom, proširenim porama, tamnim mrljama …

Nakon tretmana:

Nakon medicinskog čišćenja lica može se javiti crvenilo i osjetljivost kože. Ove nuspojave obično su blage i nestaju u roku od 24 sata. Preporučuje se izbjegavanje izlaganja suncu i korištenje krema za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom u sljedećih nekoliko dana.

Rezultati:

Rezultati medicinskog čišćenja lica vidljivi su već nakon jednog tretmana. Za optimalne rezultate preporučuje se redovito provoditi tretmane, jednom mjesečno ili prema uputama dermatologa.

Zašto odabrati Polikliniku Viva Derm za medicinsko čišćenje lica?

U Poliklinici Viva Derm nudimo širok spektar usluga medicinskog čišćenja lica prilagođenih individualnim potrebama. Naše iskusno medicinsko osoblje i kozmetologinje  koriste najnovije tehnike i proizvode kako bi Vam pružili najbolje moguće rezultate.

Cijena tretmana  45 eur

kontaktirajte nas na 042 302 904 ili info@poliklinikaVivaderm.hr