5 razloga zašto volimo Retinol

5 razloga zašto volimo Retinol

Piling retinolom u Varaždinu

najbolji piling u varaždinu

Piling retinolom u Varaždinu

U svijetu ljepote i njege kože, Retinol je postao nezaobilazan sastojak koji osvaja srca zaljubljenika u zdravu kožu. Ovaj derivat vitamina A donosi niz benefita koji ne samo da poboljšavaju izgled kože već i pružaju dugotrajne rezultate. Retinol se koristi u dermatologiji više od 60 godina i smatra se iznimno pouzdanim i sigurnim.

 

 

Evo pet ključnih razloga zašto volimo tretmane Retinolom :

 

Potiče obnovu stanica kože
Retinol je poznat po svojoj sposobnosti obnove stanica kože. To znači da redovita upotreba retinola može pomoći u uklanjanju starijih, oštećenih stanica kože i poticanju rasta novih. Ovaj poroces rezultira svježom, zaglađenom kožom koja prirodno sjaji.
 
Smanjuje bore i fine linije
Jedan od najpoznatijih benefita retinola je njegova moć u smanjenju bora i finih linija.  Retinol potiče proizvodnju kolagena, proteina odgovornog za čvrstoću kože. Kroz redovitu primjenu koža postaje elastična a bore manje vidljive, pružajući pri tom mladenački izgled.
 
Tretmani retinolom pomažu u kontroli akni
Za sve one koji se bore sa problemima akni, retinol može biti ključna komponenta u borbi protiv nepravilnost na koži. Sposobnost retinola da čisti pore i smanjuje upalu može značajno poboljšati stanje kože sklone aknama. Tkođer, redovita upotreba retinola može spriječiti pojavu novih akni.
 
Izjednačava ten kože
Neravnomjeran ten čest je izazov sa kojim se susreću mnogi pojedinci. Retinol pomaže u izjednačavanju boje kože, smanjujući hiperpigmentaciju i tamne mrlje. Ovaj tretman čini kožu sjajnom i svjetlijom, stvarajući ujednačeniji i zdraviji izgled.
 
Prilagodljivost ražličitim tipovima kože
Još jedan razlog zbog kojeg volimo tretmane retinolom jest njihova prilagodljivost različitim tipovima kože. Bilo da imate masnu, suhu ili osjetljivu kožu, retinol je dostupan u različitim koncentracijama i formulama koje se mogu prilagoditi Vašim specifičnim potrebama.  Ova prilagodljivost čini retinol  pristupačnim rješenjem za širok spektar kožnih problema.
 

U Poliklinici  Viva – Derm naš ekspertni tim čine vrhunski medicinski stručnjaci i kozmetolozi s visokim stupnjem obrazovanja i specijalizacije u liječenju kožnih problema.

U našoj Poliklinici, nudimo inovativni tretman pilinga sa retinolom kako bismo Vašoj koži pružili nevjerojatan boost svježine i sjaja.
Ovaj napredni piling predstavlja ključnu kariku u očuvanju zdravlja i mladalačkog izgleda Vaše kože.

 

  • Prilikom primjene ovog pilinga  možemo prilagoditi dozu i koncentraciju prema individualnim potrebama ponaosob, osiguravajući iznimno učinkovit i siguran tretman
 
Rezervirajte svoj termin na  042 302 904 ili  info@poliklinikaVivaderm.hr