Bezbolni nekirurški lifting lica  – B.T.C –   je potpuno bezbolan tretman kojim na nježan način stimuliramo muskulaturu lica pomoću električnih impulsa te tako djelujemo na tonus i mikrocirkulaciju.

 

Pospješena cirkulacija osigurava ravnomjernu raspodjelu hranjivih tvari u koži, a u kombinaciji sa električnim impulsima daje za rezultat poboljšanje tonusa,osvježenje kože te reaktivira proces proizvodnje kolagena i elastina.

 

Takoder pospješuje učinkovitost preparata koje koristimo u profesionalnoj njezi.

Bitna razlika  od drugih aparata za tretman lica je u jako niskim i promjenjivim impulsima kao i poseban oblik valova koje naše tijelo prihvaća kao prirodnu stimulaciju. Valovi prodiru duboko u kožu a nježan impuls stimulira naše vlastite impulse bez ikakvog nelagodnog nadražaja.

 

Riječ je o ugodnom, bezbolnom tretmanu sa uređajem Bio – Ultimate Firming Facial kojim se nježno stimulira muskulatura lica.

 

Specifičnost ovog nekirurškog  liftinga  !

Zategnutost i elastičnost kože ovisi i o kemijskoj reakciji. Ove reakcije provodimo pomoću električnih impulsa. Sa godinama dolazi do slabljenja ovih kemijskih reakcija, te koža i mišići lagano gube svoju zategnutost i elastičnost.

Pomoću električnih impulsa B.T.C.  djeluje na revitalizaciju (obnovu) mišića i vraća ih u njihov prvobitni položaj, te se uz pomoć bolje cirkulacije koži vraća zdrav izgled. Ponekad na nekim mjestima koža daje jači otpor, na tom mjestu B.T.C.  mijenja valove do 1024 puta u jednoj sekundi

S godinama, naime, uslijed prirodnih procesa starenja ali i pod utjecajem hormona i drugih čimbenika, dolazi do slabljenja mišićne napetosti te s time i do obješenosti kože lica.

 

Ovim tretmanom nekirurškog liftinga , uz pomoć električnih impulsa djelujemo na učvršćenje i bolji tonus mišića lica, kao i na poboljšanje mikrocirkulacije. Time se dodatno može ostvariti vidljivi pomak u izgledu i napetosti lica, već samo nakon jednog tretmana.

 

Ovim tretmanom djelujemo na cijelo lice ili parcijalno, ovisno o vašim individualnim potrebama.

 

Tretman se može kombinirati i sa drugim anti-age tretmanima poput radiofrekvencije ili  mezoterapije.

 

 

 

Kontaktirate nas na 042 302 904 ili na info@poliklinikaVivaderm.hr