Laseri u ginekologiji: Moderna rješenja za žensko zdravlje

Laserska tehnologija u ginekologiji nudi inovativna rješenja za širok spektar problema, od stresne inkontinencije i opuštanja vaginalne stijenke do vaginalne suhoće i rekonstrukcije vagine.

 

FotonaSmooth®  isporučuje  patentirani sekvencijalni  Er:  YAG SMOOTH™  načinlaserskih impulsa na sluznicu vaginalne stijenke, stvarajući kontroliranu i optimalna raspodjelu topline unutar tkiva, omogućujući remodeliranje kolagena i neokolagenezu.

U Poliklinici Viva – Derm nudimo najsuvremenije tretmane Fotona lasera, koristeći iskustvo našeg tima stručnjaka, uključujući i dr. medicine – spec.ginekologije, kako bismo Vam osigurali maksimalnu sigurnost, efikasnost i dugotrajne rezultate.

 

Kako laserska zraka djeluje u ginekologiji?

Laserska zraka emitira precizne valove svjetlosti koji se apsorbiraju u tkivu, pokrećući niz bioloških procesa. U ginekologiji se to koristi za:

 • Stimulaciju produkcije kolagena i elastina, što rezultira čvršćim i elastičnijim tkivom
 • Poboljšanje protoka krvi
 • Smanjenje upale
 • Uklanjanje neželjenog tkiva

Prednosti laserskih tretmana u ginekologiji:

 • Neinvazivni i bezbolni postupci
 • Bez vremena oporavka
 • Dugotrajni rezultati
 • Visoka preciznost i selektivnost
 • Sigurani za sve tipove kože

 

Oblasti primjene laserske tehnologije Fotona u ginekologiji:

 

U Poliklinici Viva – Derm nudimo širok spektar laserskih tretmana Fotona za rješavanje različitih ginekoloških problema, uključujući:

 • IncontiLase:Rješavanje stresne inkontinencije mokraće, jačanje mišićnog dna zdjelice i poboljšanje kontrole mokrenja.
 • RenovaLase:Rejuvenacija vagine, ublažavanje suhoće, poboljšanje elastičnosti i općenito zdravlje intimnog područja.
 • IntimaLase:Poboljšanje estetskog izgleda vagine, ublažavanje labavosti i neugodnih osjeta tijekom spolnog odnosa.
 • ProlapLase:Liječenje prolapsa maternice i drugih problema s opuštanjem organa zdjelice.

Tretmani se provode vaginalno i bezbolno, a djeluju tako što stimuliraju produkciju kolagena i elastina u vaginalnom zidu i okolnom tkivu, što rezultira čvršćim i elastičnijim tkivom a time se vrlo uspješno rješavaju gore navedeni problemi.

Rezultati su obično vidljivi nakon nekoliko tjedana i mogu trajati godinama.

Stručnost i iskustvo:               

 U Poliklinici Viva – Derm svi laserski tretmani Fotona provode se pod stručnim vodstvom dr. medicine – ginekologinje  s dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

Naš tim liječnika i medicinskog osoblja posvećen je pružanju individualnog pristupa svakoj pacijentici, osiguravajući najkvalitetniju njegu i optimalne rezultate.

 

Zašto odabrati Polikliniku Viva derm za laserske tretmane u ginekologiji?

Iskusan tim stručnjaka: Naš liječnički tim ima bogato iskustvo u provedbi laserskih tretmana Fotona i posvećen je pružanju individualizirane skrbi svakoj pacijenticu

Najsuvremenija laserska oprema: Koristimo najsuvremeniju lasersku opremu Fotona koja je klinički testirana i dokazano efikasna.

Individualizirani plan tretmana: Za svaku pacijenticu izrađujemo individualizirani plan tretmana koji odgovara njezinim specifičnim potrebama i ciljevima

Sigurnost i efikasnost: Naš prioritet je sigurnost i efikasnost naših pacijenata, stoga se striktno pridržavamo svih sigurnosnih protokola i koristimo najnovije tehnike tretmana.

Diskretno i udobno okruženje: Razumijemo da su laserski tretmani u ginekologiji intimne prirode, stoga se trudimo da našim pacijenticama pružimo punu diskreciju

 

Što možete očekivati ​​nakon Fotona  tretmana?

Većina žena osjeća značajno poboljšanje simptoma već nakon samo jednog tretmana. Rezultati su obično dugotrajni, a mnoge žene ne moraju ponavljati tretman godinama.

 

Kako se pripremiti za Fotona  tretman?

Prije tretmana, važna je konzultacija sa našim stručnim osobljem kako biste razgovarali o svojim ciljevima i očekivanjima. Također, dobit ćete i stručne upute o tome kako se pripremiti za tretman.

 

 • Fotona SP dinamis je sigurna i učinkovita laserska tehnologija koja nudi neinvazivno rješenje za vaginalnu rejuvenaciju i stresnu inkontinenciju.

 

Ako tražite način da poboljšate zdravlje i dobrobit svog vaginalnog područja, Fotona ginekološki tretmani  u Poliklinici Viva – Derm   su pravo rješenja za Vas.

Dogovorite svoj termin  na 042 302 904 ili info@poliklinikaVivaderm.hr