microneedling varaždin

Microneedling je najsuvremeniji  dermatološko sustav  mikro iglica kojima se prodire u kožu (u epidermalni i dermalni sloj kože) i time se omogućuje bolji prodor aktivnih tvari u kožu.
Ovim mikroiglicama prodiremo do čak 2 mm duboko u dermalni sloj kože te prenosimo aktivne sastojke do stanica i potičemo stanice  da kreiraju novi kolagen i obnove se.

Ovaj  sustav time potiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina u koži, stimulirajući prirodne procese kože za zacjeljivanjem i proizvodnjom novog kolagena uslijed prodora sitnih iglica.

U Genosys microneedling tretmanima koristimo tehnološki usavršen Dermafix uređaj s mikroiglicama. Dermafix je specifičan zbog svojih patentiranih nastavaka – heksakutnih iglica koje, za razliku od drugih microneedling uređaja i iglica, u kontaktu s kožnom izazivaju manju bol.

Pacijenti koji su isprobali Genosys microneedling tretmane kao i tretmane drugim uređajima redovito potvrđuju činjenicu da je Dermafix manje bolan tretman.

– Indikacije za provođenje tretmana Dermafix microneedling-a

Pomlađivanje kože (osvježenje lica, uklanjanje sitnih bora)

Ožiljci – od akne, proširene pore, ožiljci nastali nakon opekotina i kirurških intervencija

Akne

Strije

Obnova kože oštećene suncem

Hiperpigmentacije – postinflamatorne (od akne), pigmentacije nastale uslijed hormonalnog disbalansa (melasma),

 

U terapiji mikroiglicama, koža se stimulira sitnim oštrim iglicama koje stvaraju mikrokanaliće u koži olakšavajući tako penetraciju na kožu nanijetih preparata kao što su kokteli vitamina, hijalurona i peptida.

Time se pospješuje stimulacija kolagena u dermisu. Na mjestima samih uboda aktiviraju se prirodni procesi kože koji utječu na regeneraciju kože, stvarajući nova kolagena vlakna i elastično tkivo.

Microneedling ili terapija mikoriglicama vrši se pomoću tehnološki usavršenog aparata – Dermafix uređaja.

 

microneedling varaždin

kontaktirajte nas na 042 302 904 ili info@poliklinikaVivaderm.hr