Riješite se svega suvišnog što narušava vaš sklad, uključujući i neželjene dlačice!

Kako bi se na barem malo duže vrijeme riješili suvišnih dlačica, izaberite običnu depilaciju voskom te depilaciju šećernom pastom (tzv. egipatsku depilaciju) koja spada u najjednostavnije i najbezbolnije načine odstranjivanja viška dlačica.

Depilacija voskom i šećernom pastom ima široku primjenu na sve dijelove tijela počevši od nadusnice, ruku i pazuha, nogu. Vaša koža iza tretmana bit će mekana, nježna i bez dlačica.
Egipatska depilacija šećernom pastom je jedna od novijih metoda koja je doživjela veliku popularnost u korištenju širom svijeta po pitanju depilacije.
Temelj same depilacije je prirodna šećerna pasta koja neće uzrokovati nikakve alergijske reakcije na koži, a osim toga djeluje i kao prirodni piling kože te je usput omekšava.
To je razlog zašto sam postupak egipatske depilacije znatno manje boli i stoga se preporučuje osobama sa osjetljivom kožom, proširenim venama i kapilarama, a i za osjetljiva područja, poput ruku i prepona.
Kod egipatske depilacije, šećerna smjesa nanosi samo na dlačice, izvlačeći ih pritom cijele i iz korijena (za razliku od obične depilacije kod koje se vosak nanosi na kožu i dlačice).

kontaktirajte nas na 042 302 904 ili info@poliklinikaVivaderm.hr