Kemijski piling sa Retinolom

Kemijski piling sa Retinolom

Retinol piling

Sa pilinzima se susrećemo  na svakom koraku- desetke, pa i stotine godina. To nije čudno, jer se od davnina težilo lijepoj, zdravoj i mladenačkoj koži. Naime, već je Kleopatra koristila njihov izrazit utjecaj na kožu, kupajući se u mlijeku! Neko vrijeme izgubili su na popularnosti zbog iritacija  koje su izazivali na površini kože.

No danas to više nije tako! Danas su kemijski pilinzi postali vrlo sofisticirani. Na površini kože izazivaju minimalne iritacije, dok u dubini potiču vrlo snažnu obnovu i regeneraciju kože .

Zašto odabrati ovaj piling ?

Kemijski piling sa retinolom je dobro poznat svim dermatolozima  i dugo se primjenjuje.  Retinol je derivat vitamina A i zlatni je standard u pomlađivanju kože jer potiče stvaranje novog kolagena, smanjuje fotostarenje kože, usporava starenje kože i ublažava hiperpigmentacije.

Bitno je napomenuti da retinol stimulira sve procese odgovorne za obnavljanje kože.

Djeluje u dermisu i u epidermisu, a vidljivi učinci djelovanja retinola na kožu primjećuju se već nakon nekoliko dana primjene. 

Mi koristimo iznimno napredan I snažan profesionalni piling koji sadrži 3% retinola I Retinol Boosting Complex za eksfolijaciju i  poboljšanje izgleda sitnih linija i bora, zategnutu I čvrstu kožu te svjetliji ujednačeniji i čišći ten.

Retinolski piling je iznimno  učinkovit  dermatološki postupak  koji  će sigurno donijeti rezultate koje očekujemo!                                          

Za sve info možete nas kontaktirati na 042 302 904 ili info@poliklinikaVivaderm.hr