Kožno punilo (filer), trenutačno popunjava kožu i nudi potpuno rješenje za tretman usana i bora na licu.

Može se koristiti i za oblikovanje lica naglašavanjem prirodnih kontura i osobitosti.

Riječ je o injekcijskom tretmanu specijalnim gelom baziranim na hijaluronskoj kiselini, koja se inače prirodno sintetizira i u našem tijelu, a najvažnija funkcija joj je prenošenje i vezivanje vode, a ujedno potiče i sintezu kolagena, pa koži daje punoću, elastičnost i čvrstoću. Hijaluronska kiselina prema NASHA™ konceptu proizvodi se biotehnološkim postupkom u laboratorijskim uvjetima i nije dobivena iz životinja.

Nakon primjene filera, hranjive tvari, kisik i hormoni mogu slobodno prolaziti između čestica gela i tkiva, što koži daje prirodan i zdrav izgled. Kako se gel postupno razgrađuje, voda zauzima njegovo mjesto, a kad se u potpunosti resorbira, gel nestaje iz tijela bez traga, tj. biološki se razgrađuje na prirodan i siguran način. Stupanj reakcija na hijaluronsku kiselinu je vrlo nizak. Nakon primjene moguće su uobičajene reakcije vezane uz korištenje injekcije.

Uključuju crvenilo, oticanje, bol, svrbež, podljeve i osjetljivost na mjestu implantata. Općenito su opisane kao blage do umjerene, a tipično je da spontano nestanu nekoliko dana nakon injekcije. Trajanje učinka tretmana vrlo je individualno i ovisi o mnogim čimbenicima. Većina pacijenata odabire novi tretman unutar godine dana nakon tretmana bora i nabora, te šest mjeseci nakon povećanja usana. Iskustvo u praksi pokazalo je da dodatni i popratni tretmani produljuju trajanje rezultata.

Kontaktirate nas na 042 302 904 ili na info@poliklinikaVivaderm.hr